Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per assegurar a la vostra experiència d’usuari. Si no modifiqueu la configuració, entendrem que accepteu l’ús de les mateixes.

x

20 i 28 GENER — TALLER CUINA D’ARROSSOS

MONOGRAFIC CUINA DELS ARROSSOS

Durant dos matins, aprendrem a treure el millor rendiment a les nostres receptes d’arròs, utilitzant

els millors arrossos, el rodó, el bomba, maresma, salvatge, arrossos ecològics,

integrals i altres.

El taller treballarà tècniques i receptes per fer arrossos secs, caldosos, cremosos,

rissotos, arrossos amb crosta, sushi i fins i tot postres espectaculars amb arròs.

Curs dirigit a tothom i a qualsevol nivell. En finalitzar cada sessió provarem els

arrossos per treure’n conclusions.


Preu persona: 20 € (places limitades).

Hora:  durada de 2 dies de  10:00h a 13:00h.


A càrrec de Jep Plana, professor de l’Escola d’Hosteleria de Girona.


Per qualsevol dubte o per a més informació: activitats@calcigarro.cat


Aquesta activitat ja no està disponible.